Политика на приватност

www.avtovelinovski.mk е интернет страница наменета за лично информирање на корисниците. Пристапот и употребата на оваа веб страница подлежи на подолу дефинираните услови. Со ваше поврзување на веб страницата, безусловно ги прифаќате во целост условите и политиките на употреба. Оваа страна е во сопственост на авто-салон Авто-Велиновски кој ги поседува сите права за промена или ажурирање на начини на употреба без претходна најава, како и право на промена на содржината, производите и услугите прикажани. Страницата е хостирана од страна на Fiat Македонија. Веб страницата www.avtovelinovski.mk е публикувана и одржувана од страна на сопствениците во тесна соработка со своите партнери (Fiat, Fiat Proffesional, Jeep, Alfa Romeo). Контакт e-mail: avto_velinovski@yahoo.com

Права и интелектуална сопственост

Сопственикот на оваа веб страницата ги информира корисниците дека содржината на веб страницата е објавуван од наша страна или е превземен од страна на нашите партнери, при што: a) е заштитена со авторски права: особено во случај на фотографии, написи, цртежи, анимации,… ; b) и/или е заштитен со закони: особено скици / модели на возила кои се појавуваат на веб страница; c) е заштитен со закони поврзани со заштита на трговската марка: особено за марката Fiat, логото Fiat и марки на моделите на возила кои се појавуваат на оваа веб страница. Елементите кои се заштитени се во сопственост на Fiat Македонија заедно со Fiat Chrysler Automobiles или на трети лица овластени од Fiat Македонија и Fiat Chrysler Automobiles за нивно користење. Секоја репродукција, репрезентација, употреба, адаптација, модификација, вметнување, превод, комерцијализација, целосно или во делови, во било која форма или на било кој начин (хартиена, дигитална, итн) на марката “Fiat” , логото Fiat и /или на моделите од марките прикажани на веб страницата е забрането, освен по претходна написмена дозвола од страна на Fiat Chrysler Automobiles.

Производи и услуги

Информациите и фотографиите кои се наоѓаат на страниците на оваа веб страница се од презентациски карактер и информативен карактер, и содржи информации за Авто-Велиновски и нејзините партнери. Боите може да не бидат верни, бидејќи актуелната технологија не дозволува верна репродукција на боите. За точниот изглед на моделите и/или верзиите на оваа веб страница, како и нивното ниво на опременост, бои, опционали и дополнителна опрема ве молиме да се консултирате во Авто-Велиновски. Информациите и фотографиите прикажани на оваа веб страница се од генерална природа и не се договорни.

Заштита на лични податоци

Сајтот www.avtovelinovski.mk во ниту еден момент нема да побара за било какви ваши лични податоци. Единствен случај каде што би можело да ви бидат побарани лични податоци е при ваше барање на понуда за возило од некој од нашите партнери, поради што ве советуваме да ги прочитате нивните Политики на приватност.

Партнерства

Авто-Велиновски е во постојана тесна соработка со своите долгогодишни партнери: Fiat, Fiat Proffesional, Jeep и Alfa Romeo, поради што сајтот www.avtovelinovski.mk содржи линкови до нивните страни.