FIAT PANDA

FIAT PANDA

FIAT PANDA за 8.490 €* 

Mануелен клима уред; ABS+EBD+ESP, воздушни перничиња за возач и совозач и воздушни завеси, далечинска команда за отворање/затворање, висинско прилагодување на управувач,  електрична регулација на предни прозори…

Тековниот попуст од 1.500 € важи за сите нивоа на опременост.

ПОБАРАЈТЕ ПОНУДА

ЗАПОЗНАЈТЕ ГО ВОЗИЛОТО

*Понудата се однесува за Fiat Panda 1.2 69KS Pop со цена за 524.682 денари, во вклучен попуст од 1.500 евра, комбинирана потрошувачка 5,2 l/100 km, емисија на CO2 120 g/km. Фотографиите се од информативен карактер. За повеќе информации во врска со промоцијата побарајте понуда во најблиското продажно место на Fiat или на fiat.mk.