TIPO STREET

TIPO STREET

Ново TIPO STREET за 11.990 евра

16” црни алуминиумски тркала, LED дневни светла, ексклузивен “Street” знак, затемнети задни стакла, преден наслон за рака, EURO 6D мотори, предни светла за магла.

*Промотивен попуст кај сите модели во ценовникот

ПОБАРАЈТЕ ПОНУДА

ЗАПОЗНАЈТЕ ГО ВОЗИЛОТО

* Понудате се однесува на верзијата Tipo Street 1.4 Euro 6D по цена за 740.982 ден со вклучен промотивен попуст. Емисија на СО2 146. Просечна потрошувачка 6,4 L/100 km.. Фотографиите се од информативен карактер. За повеќе информации во врска со промоцијата побарајте понуда во најблиското продажно место на Fiat или на fiat.mk.