Зимска сервисна понуда до 31.01.2021 година

Зимска сервисна понуда до 31.01.2021 година

Зимска сервисна понуда до 31.01.2021 година
Промотивна зимска сервисна понуда само во сервисите на Аутомобиле СК.
Со секој редовен сервис на вашиот Fiat автомобил, бесплатна услуга за проверка и промена на антифриз и подарок зимска течност за миење стакла, при промена на филтри и масло SHELL.
Акцијата важи до 31.01.2021 година само во овластената сервисна мрежа на Аутомобиле СК во Скопје и Битола.

Контактирајте не

Локатор на дилери